Barcelona Autoverhuur Gids

Wij bieden goedkope huurauto's aan in alle grote steden van Barcelona

Bereken uw prijs

 Vertrek locatie
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+
PRIJZEN VANAF
$5
PER DAG
4
PER DAG
Barcelona Autoverhuur - Vanaf 5 USD / Vanaf 4 EUR

Winkel, Vergelijk & Bespaar op huurauto's Barcelona

Vraag dus een offerte aan en bespaar tot 50% voor uw huurauto in Barcelona

4.5 stars

4.5 / 5.0
Gebaseerd op de reacties van 831 op onze klantenquête..

4.5 stars 4.5 stars 4.5 stars 4.5 stars 4.5 stars 

Always had been perfect.

-

De Barcelona Autoverhuur Gids

is de one-stop autoverhuurspecialist voor Barcelona.
Wij tonen de tarieven van de toonaangevende autoverhuurbedrijven in Barcelona en laten u de auto realtime uitkiezen en reserveren. Beslis bij wie u wilt huren na het vergelijken van de prijzen en de type auto van de plaatselijke autoverhuurbedrijven.

Huur een auto en Tour door Barcelona in stijl

De luchthaven van Barcelona ligt dicht bij de stad van Barcelona, op slechts 14 km afstand. De luchthaven ligt op in stad die bekend staat als El Prat del Llobregat. De luchthaven is de tweede grootste na degene in Madrid die Aeropuerto de Barajas genoemd door de bevolking.

De luchthaven heeft twee terminals, en de specifieke  die u gaan gebruiken is bepaald door de luchtvaartmaatschappij waar u mee vliegt. Vervoer vanaf de luchthaven moet geen probleem zijn omdat passagiers kunnen kunnen kiezen tot het huren van een auto, het nemen van een taxi, aan boord gaan van een bus of een trein nemen.

Voordelen van de tournee van Barcelona met de auto

Er zijn een totaal van vier bedrijven die reizigers goedkoop auto huren diensten aanbieden, daardoor zou de autoverhuur kwestie u niet achter moeten laten met hoofdpijn. Autohuur is misschien de beste reis optie omdat;

 • Met uw eigen auto zult u vrij om te rijden naar de kust, het binnenland in of naar de bergen. Er zijn openbare vervoermiddelen die u er natuurlijk brengen, maar u gaat de kans missen om te stoppen en om bijvoorbeeld een ervaring hebben in de wijngaarden langs de weg.
 • U  kunt uw weigen plan trekken, niemand zal u aanmanen tot haast bij bekende bestemmingen, zodat u alles in uw eigen tempo kunt bekijken.
 • Het is goedkoper om een auto te huren, omdat de tarieven constant blijven t.o.v. taxi's die extra kosten vragen voor alle bagage die u bij u heeft, of de tijd van de dag. Bijvoorbeeld, u betaalt extra kosten laat op de avond.

Er zijn beperkingen wanneer  het gaat om Autoverhuur. Bijvoorbeeld, u dient 21 jaar of ouder zijn om een auto te kunnen huren, en uw licentie moet ten minste een jaar oud zijn. Veiligheidsgordels samen met kinderzitjes voor jonge kinderen zijn verplicht. Snelheidsbeperkingen zijn 50kmh in de stad, 90kmh op de open wegen en 120kmh op de snelwegen.

Barcelonatoeristische bestemmingen

Stranden

Barcelona beschikt over 4.2 km van de zandstranden slechts 10 minuten van de stad. Er zijn vier belangrijkste strand gebieden, en u kunt zonnebaden op een op uw eigen gemak.

Strand van Barceloneta is de eerste van de vier stranden van Barcelona en heeft de neiging om heel druk te zijn in de zomer. Dit is omdat het weer altijd ideaal is voor verschillende activiteiten zoals zwemmen, kitesurfen en windsurfen. De andere stranden omvatten Icária strand, strand Mar Bella, Sitges Beach.Sitges ligt buiten de stad Barcelona, en u zal worden verplicht tot het gebruik van een trein. Het is een reis van ongeveer 30 minuten van het treinstation Sants. Om te voorkomen dat u de ongemakken van de trein moet ervaren kunt u overwegentot het  huren van een auto van een goedkope auto verhuurbedrijf.

Afgezien van stranden zijn er talloze andere toeristische bestemmingen in Barcelona bijvoorbeeld;

Stad Geschiedenis Museum

Het is een museum, dat de geschiedenis van Barcelona vertelt. Het bekend om zijn ondergrondse ruïne die de resten van oude Romeinse gebouwen herbergt.

Sagrada Família

Dit is een van de meest populaire toeristische bestemmingen in Barcelona. Het is een onvoltooide kerk waarvan de bouw gestart is door Antoni Gaudi, hoewel het oorspronkelijke architect Francisco de Paula was.

Parc Güell

Dit is een van de meest unieke parken in de wereld. Het heeft fantasievolle paviljoens en een uitstekende centrale trap die werden ontworpen door Antoni Gaudi.

Barcelona kan niet worden bezichtigd in een enkele dag, omdat de toeristische bestemmingen, er zo veel zijn. Indien mogelijk, kunt u een auto te huren, zodat u ten minste een paar van hen op uw eigen gemak kunt bezoeken.

De Barcelona Autoverhuur Gids bevat alle belangrijke autoverhuurbedrijven en onderhandelt met de plaatselijke bedrijven in Barcelona over de beste autohuurprijzen en dienstverlening voor alle locaties in Barcelona.
Op deze manier weten onze klanten dat zij altijd de beste prijs en service krijgen voor hun huurauto in Barcelona.

Binnen 3 minuten kunt u prijzen vergelijken en uw huurauto boeken in Barcelona. In de tussentijd zal u opvallen dat wij meestal veel goedkoper zijn dan wanneer u rechtstreeks bij de bedrijven boekt.

Voorbeeld van enkele autoverhuurbedrijven in Barcelona met dagprijzen

  Luchthaven
  • Barcelona Luchthaven
    Trein Station
    • Barcelona Sants Trein Station
      Stad
      • Barcelona

       Een deel van Ecommerce Group Ltd